Νέα-Ειδήσεις για τις αγορές

Χρηματιστήριο: Ποιες μετοχές ποντάρουν σε φρέσκο χρήμα μέσω MSCI

14-04-2021 13:14

Οι πιθανές εισροές κεφαλαίων από το rebalancing των δεικτών MSCI και πώς διαμορφώνουν το ανοδικό τοπίο στην αγορά. Ποιες μετοχές θα επηρεαστούν και ποιες οι εκτιμώμενες εισροές και εκροές κεφαλαίων.

HSBC: Αυξημένες τιμές-στόχοι για Εθνική και Eurobank

14-04-2021 10:22

Γιατί ο οίκος αναβαθμίζει τις εκτιμήσεις του για τις δύο μετοχές. Η εικόνα αναφορικά με τα «κόκκινα» δάνεια και την κεφαλαιακή θέση. Οι αποτιμήσεις και η σύγκριση με το εξωτερικό. Συστήνει «αγορά» και για τους δύο τίτλους, ποιον προτιμά.

Χρηματιστήριο: Τα μηνύματα από οικονομικά αποτελέσματα-αποτιμήσεις

14-04-2021 08:08

Η σταδιακή μείωση της αβεβαιότητας «θερμαίνει» το χρηματιστηριακό κλίμα, καθώς ενισχύει το σενάριο για ισχυρή αύξηση των επιχειρηματικών κερδών σε βάθος τριετίας. «Λογικά» P/E και ελκυστικές μερισματικές αποδόσεις σε περίοδο πανδημίας.

Χρηματιστήριο: Τα μερίσματα έσπασαν ήδη το φράγμα του 1 δισ. ευρώ!

13-04-2021 08:05

Παρά το γεγονός ότι πολλές εισηγμένες δεν έχουν ακόμη προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις, οι φετινές χρηματικές διανομές προς τους μετόχους έσπασαν ήδη το φράγμα του ενός δισ. ευρώ! Αναλυτικοί πίνακες με ποσά, αποδόσεις και pay out ratio.

Χιονοστιβάδα μερισμάτων από ΟΠΑΠ περιμένει η Eurobank Equities

12-04-2021 12:04

Ιδιαίτερα μεγάλες διανομές προς τους μετόχους μετά την επιστροφή στην κανονικότητα βλέπει η χρηματιστηριακή. Η κίνηση του βασικού μετόχου για απόκτηση του 50% των μετοχών και η σύσταση «αγοράς» για τον τίτλο.

Γιατί οι μετοχές έχουν το πλεονέκτημα έναντι των ομολόγων

11-04-2021 08:23

Οι «νικητές» στο μέτωπο των επενδυτικών αποδόσεων και οι εκτιμήσεις για το β' τρίμηνο στα χρηματιστήρια και τις αγορές ομολόγων. Τα πιθανά trades, ο μπαλαντέρ των επιτοκίων και το θετικό σενάριο για την ελληνική αγορά.

Χρηματιστήριο: Σε ποια επίπεδα θα κριθεί η επόμενη μέρα

09-04-2021 08:06

Ο αέρας από το θετικό κλίμα στις αμερικανικές αγορές και η τεχνική εικόνα της εγχώριας αγοράς. Γιατί οι τιμές των μετοχών, ειδικά των τραπεζών, δείχνουν πως οδεύουμε σε… κανονικότητα. Το stock picking θα παραμείνει η βασική στρατηγική.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video