Αναζήτηση

Νέα-Ειδήσεις για τις αγορές

Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν ΕΛΕΤΕΑ - Χρηματιστήριο Αθηνών

10-02-2020 16:51

Θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη του θεσμού της επαγγελματικής ασφάλισης καθώς και την ανάδειξη της σημασίας που έχουν οι έννοιες της αποταμίευσης, της επένδυσης και της κεφαλαιαγοράς για την οικονομία.

ΧΑ: Συνεργασία με την Ενωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης

10-02-2020 15:12

Το Χρηματιστήριο και η ΕΛ.Ε.Τ.Ε.Α συμφώνησαν να συνεργαστούν για την προώθηση του ασφαλιστικού και χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, την ανάπτυξη της επαγγελματικής ασφάλισης και την ανάδειξη της σημασίας που έχουν οι έννοιες της αποταμίευσης, της επένδυσης και της κεφαλαιαγοράς.

«Στον άσσο» οι μέτοχοι μειοψηφίας από τη διάσωση εισηγμένων

09-02-2020 08:15

Η Creta Farms αποτελεί την τρίτη περίπτωση του τελευταίου εξαμήνου, όπου τα σχέδια διάσωσης προβλέπουν μηδενισμό της περιουσίας των μετόχων μειοψηφίας. Για μοντέλο που δεν πρέπει να συνεχιστεί μιλούν επενδυτικοί κύκλοι.

Ζητούνται... καύσιμα στο Χρηματιστήριο

08-02-2020 08:02

Γιατί η εγχώρια αγορά αδυνατεί να εξαργυρώσει το ράλι των ομολόγων, τις θετικές προοπτικές της οικονομίας και τις ευνοϊκές αποτιμήσεις των επιχειρήσεων. Τα τρία «όπλα» των αισιόδοξων και το βασικό πρόβλημα των εισηγμένων.

Οι νέες ζώνες άμυνας και οι αντιστάσεις στο ΧΑ

07-02-2020 08:03

Πού τοποθετείται το ισχυρό οχυρό για την εγχώρια αγορά μετοχών και ποια επίπεδα πρέπει να διασπάσει για να αλλάξει προς το θετικότερο η τάση. Στηρίξεις και αντιστάσεις για τις τέσσερις τραπεζικές μετοχές και τους βασικούς δείκτες.

Γιατί η Goldman Sachs «πυροβόλησε» τις τράπεζες

07-02-2020 08:03

Φορτωμένη με παρατηρήσεις είναι η έκθεση της Goldman Sachs για τις ελληνικές τράπεζες σχετικά με την κληρονομιά των NPEs, τις πιέσεις στα έσοδα, τα σχέδια απομείωσης κινδύνου, τις μακροοικονομικές συνθήκες. Πού βλέπει φως για τον κλάδο.

Alpha Bank: Σύσταση «outperform» από την KBW

05-02-2020 18:38

Ο οίκος χαρακτηρίζει την Alpha Bank, κορυφαία επιλογή ανάμεσα στις ελληνικές τράπεζες που μπορεί να επωφεληθεί με τον καλύτερο τρόπο από την περαιτέρω βελτίωση των βασικών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video