Νέα-Ειδήσεις για τις αγορές

Ανοίγει θέση υπέρ των ελληνικών ομολόγων η Citi

31-05-2024 14:07

Εχοντας προσδοκία ότι η Fitch μπορεί να αναβαθμίσει σήμερα το outlook, ο αμερικανικός οίκος προτείνει νέο στοίχημα στα ελληνικά ομόλογα. Επισημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος του προγράμματος δανεισμού.

Χρηματιστήριο: Τιμές-στόχοι, στηρίξεις και αντιστάσεις για τις τράπεζες

31-05-2024 07:24

Ποιες είναι οι εκτιμήσεις για την πορεία των τεσσάρων τίτλων. Τι δείχνουν τα θεμελιώδη μεγέθη, η πορεία το 2023 και το α' τρίμηνο του 2024. Η εικόνα που δίνει για την επόμενη ημέρα η τεχνική ανάλυση.

ΣΕΔ: Για 10η χρονιά το «Πρόγραμμα Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης 2024»

28-05-2024 17:01

Παραδίδεται στους συμμετέχοντες σειρά σεμιναρίων Επενδυτικής Παιδείας & Κατάρτισης, στα οποία εισηγητές είναι μέλη του ΔΣ του ΣΕΔ, επαγγελματίες της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, καθώς και εξειδικευμένοι καθηγητές των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Titan: Ανεβάζει την τιμή-στόχο η NBG Securities, «outperform»

28-05-2024 09:16

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει τα ανθεκτικά αποτελέσματα τριμήνου, προβλέποντας ότι η εταιρία θα εμφανίσει μέση ετήσια άνοδο των αναπροσαρμοσμένων κερδών ανά μετοχή κατά 12,6% έως το 2026, καθώς οι προοπτικές σε όλες τις αγορές εκτός της Αιγύπτου παραμένουν ευνοϊκές.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video