FTSE/XA Large Cap (.ATF): Θα τα καταφέρει; (εβδομαδιαίο)

Η μακροπρόθεσμη τάση του δείκτη παραμένει καθοδική και η μεταβλητότητα αυξημένη, με τάση ανοδική.

FTSE/XA Large Cap (.ATF): Θα τα καταφέρει; (εβδομαδιαίο)
Η κίνηση της προηγούμενης εβδομάδας ισχυροποιεί τη ζώνη αντίστασης των 337.06-341.34 μονάδων, RZw2, μετατρέποντάς τη σε κρίσιμο σημείο καμπής. Επιπλέον, η καθοδική γραμμή τάσης FTw1 είναι πλέον έγκυρη και αναμένουμε να προκαλέσει μερική κατοχύρωση κερδών σε περίπτωση ανοδικής αντίδρασης.

Αν και το κλίμα ευνοεί τους πωλητές, νέες θέσεις short θα πρέπει να αποφευχθούν. Η δοκιμασία της πολύ ισχυρής ζώνης στήριξης των 277.16-253.37 μονάδων, SZw1, αποτελεί πιθανό σημείο εκκίνησης ανοδικής αντίδρασης, ειδικά αν στην πρώτη ψηφοφορία της Τετάρτης, τα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά για το στρατόπεδο του ΝΑΙ. Επίσης η θετική απόκλιση μεταξύ Stochastic (12,4,4) και δείκτη, δείχνει ότι με την εμφάνιση κάποιου θετικού καταλύτη, οι αγοραστές είναι έτοιμοι να πάρουν τα ηνία.

Συνοψίζοντας, η στρατηγική μας τοποθέτηση θα πρέπει να είναι αποχή ή short. Λόγω όμως της ισχυρής ζώνης στήριξης, Sw1, νέες θέσεις πώλησης θα πρέπει να αποφευχθούν, μέχρι να διασπαστεί καθοδικά η τελευταία, όπου και θα ανοίξει ο δρόμος για το ψυχολογικό όριο των 200 μονάδων.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video