NASDAQ: Θα συμμετάσχει στο πάρτι; (ημερήσιο διάγραμμα)

Ένα ενδιαφέρον στήσιμο εκτέλεσης συναλλαγής είναι σε εξέλιξη στο συμβόλαιο του NASDAQ., το οποίο υπό προϋποθέσεις, προδιαθέτει για χαμηλότερες τιμές στις επόμενες συνεδριάσεις.

NASDAQ: Θα συμμετάσχει στο πάρτι; (ημερήσιο διάγραμμα)
Πιο συγκεκριμένα, το πράσινο κερί της προχθεσινής συνεδρίασης με το κλείσιμο σε νέα υψηλά, τη στιγμή που η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική και η μεταβλητότητα αισθητά μειωμένη, δείχνει το θετικό κλίμα και την κυριαρχία των αγοραστών. Ωστόσο, το εξωτερικό κερί (βλέπε αβεβαιότητα) με το αυξημένο εύρος και το κόκκινο σώμα της χθεσινής συνεδρίασης, μαρτυρά την εμφάνιση πωλητών και την διάθεση κατοχύρωσης κερδών. Σήμερα (4/9), το εν εξελίξει πράσινο κερί δείχνει την επανεμφάνιση των αγοραστών και την προσπάθεια κίνησης σε νέα υψηλά. Επιτυχία στο τελευταίο θα σημάνει ότι οι πωλητές τελικά παρέμειναν μειοψηφία ενώ οι αγοραστές συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι, έχοντας ως τιμή στόχο το ψυχολογικό όριο των 4100 μονάδων.

Αδυναμία όμως να πράξει το παραπάνω και διάσπαση, στις επόμενες συνεδριάσεις, των 4059 μονάδων (σημερινό χαμηλό, μέχρις στιγμής) , θα δείξει ότι η ανοδική αντίδραση δεν είχε δυναμική, επιβεβαιώνοντας τον σχηματισμό, Στρατηγική Καθοδική Αντιστροφή. Παράλληλα, θα ανοίξει ο δρόμος για τις 3991.25 μονάδες, Sd1, επίπεδο στο οποίο συγκλίνει η ανοδική γραμμή τάσης RTd1 και ο ΕΜΑ 52 περιόδων.

Μέχρις στιγμής βρίσκεται σε εξέλιξη το στήσιμο της συναλλαγής, το οποίο θα ακυρωθεί αν το συμβόλαιο κινηθεί σε νέα υψηλά. Αναμένουμε για το σήμα όπως το περιγράψαμε παραπάνω.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video