Ε.Κ: Πράσινο φως στο Ενημερωτικό της CPLP Shipping και στο squeeze-out για ΓΕΚΕ

Το ενημερωτικό της CPLP Shipping αφορά τη δημόσια προσφορά για εισαγωγή και διαπραγμάτευση έως 150.000 ομολογιών με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως € 150 εκατ. Πρόστιμο 50.000 ευρώ στη ΓΕ Δημητρίου.

Ε.Κ: Πράσινο φως στο Ενημερωτικό της CPLP Shipping και στο squeeze-out για ΓΕΚΕ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 932η/12.10.2021 συνεδρίασή του αποφάσισε:

• Την έγκριση περιεχομένου του ενημερωτικού της δελτίου της εταιρίας με την επωνυμία «CPLP SHIPPING HOLDINGS PLC» για τη δημόσια προσφορά και την εισαγωγή για διαπραγμάτευση έως 150.000 άυλων, κοινών, ανώνυμων ομολογιών με την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως € 150 εκατ. με την εγγύηση της «CAPITAL PRODUCT PARTNERS L.P.»

• Την παροχή άδειας λειτουργίας στην εταιρεία με την επωνυμία «ELIKONOS CAPITAL Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Συμβουλευτικών Εμπορικών και Οικονομικών Υπηρεσιών» για τη λειτουργία της ως Ανώνυμη Εταιρεία Διαχείρισης Οργανισμών Εναλλακτικών Επενδύσεων (ΑΕΔΟΕΕ) σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 6 παρ. 2 του ν. 4209/2013, με την επωνυμία «ELIKONOS CAPITAL ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «Elikonos Capital Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.» ύστερα από την μετατροπή της από Α.Ε. σε Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.

• Την έγκριση του αιτήματος της κας Δωροθέας Κεφάλα για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρείας «ΓΕΚΕ», σύμφωνα με το άρθρο 27 του ν. 3461/2006.

• Την επιβολή προστίμου ύψους € 50.000 για παράβαση των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 4 του ν. 3556/2007 από την εταιρία Γ.Ε. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ λόγω μη σύμφωνης με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς κατάρτισης των ετησίων οικονομικών καταστάσεων χρήσης 2018 λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ακολούθως οι μετοχές της εταιρίας τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής διαπραγμάτευσης καθώς και συνυπολογίζοντας ανάλογα στοιχεία από τις οικονομικές καταστάσεις χρήσης 2019 .

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video