ΟΠΑΠ: Στα top picks της Eurobank Equities, νέα τιμή-στόχος

Με τον ΟΠΑΠ να προσφέρει ελκυστικές αναπτυξιακές προοπτικές, έκθεση στην επανεκκίνηση της οικονομίας και διψήφια μερισματική απόδοση, η χρηματιστηριακή βρίσκει ελκυστικό το προφίλ ρίσκου - απόδοσης της μετοχής, συγκαταλέγοντάς την στα top picks της από την ελληνική αγορά.

ΟΠΑΠ: Στα top picks της Eurobank Equities, νέα τιμή-στόχος

Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή του ΟΠΑΠ, στα 15 από 13,8 ευρώ δίνει η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία διατηρεί σύσταση "buy" και επισημαίνει ότι ο τίτλος είναι μια από τις κορυφαίες της επιλογές. 

Οπως επισημαίνει η χρηματιστηριακή, η επίγεια δραστηριότητα του OΠΑΠ επέστρεψε στο 76% των επιπέδων προ covid 19 το δεύτερο τρίμηνο, με τις τρέχουσες τάσεις να παραπέμπουν σε πλήρη ομαλοποίηση

Η Eurobank επισημαίνει ότι οι προβλέψεις της είναι πιο συντηρητικές από αυτές της διοίκησης του Οργανισμού, συπεριλαμβάνοντας πάντως μέσο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 34% από το 2020 ως το 2025.

Η χρηματιστηριακή προβλέπει μέση ετήσια αύξηση των εσόδων κατά 9% από το 2022 ως το 2025, με αντίστοιχη αύξηση των EBIΤDA.  

Το πρόγραμμα επανεπένδυσης του μερίσματος (scrip divident) που ανακοίνωσε υποστηρίζει την υψηλή μερισματική πολιτική, ανοίγοντα το δρόμο για πρόσθετα έκτακτα μερίσματα

Με τον OΠΑΠ να προσφέρει ελκυστικές αναπτυξιακές προοπτικές, έκθεση στην επανεκκίνηση της οικονομίας και διψήφια μερισματική απόδοση, η χρηματιστηριακή βρίσκει ελκυστικό το προφίλ ρίσκου - απόδοσης της μετοχής, συγκαταλέγοντάς την στα top picks της από την ελληνική αγορά. 

  

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video