Κορυφαία χρηματιστηριακή για τους ξένους θεσμικούς το 2021 η Παντελάκης Securities

Στην κατηγορία «Best Greece Sales» ο κ. Θεόδωρος Βαρελάς κατέλαβε την 1η θέση, ο κ. Γιώργος Αθανασάκης την 3η και ο κ. Θανάσης Δρογώσης την 5η Θέση. Ο αναλυτής της Παντελάκης Χρηματιστηριακής, κ. Πάρης Μαντζαβράς κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία «Best Greece Research».

Κορυφαία χρηματιστηριακή για τους ξένους θεσμικούς το 2021 η Παντελάκης Securities

Πρώτη στις προτιμήσεις των ξένων επενδυτών για το Ελληνικό Χρηματιστήριο το 2021 η Παντελάκης Χρηματιστηριακή σύμφωνα με την ετήσια διεθνή έρευνα  του οργανισμού Institutional Investor (www.institutionalinvestor.com/research).

Ειδικότερα, οι ξένοι θεσμικοί επενδυτές ψήφισαν την Παντελάκης Χρηματιστηριακή:

  •  στην κατηγορία «Best Overall Broker-Greece»
  • 1η στην κατηγορία «Best Equity Sales-Greece»
  • 4η στην κατηγορία “Best Greece Research”

Στην κατηγορία «Best Greece Sales» ο κ. Θεόδωρος Βαρελάς κατέλαβε την  1η θέση, ο κ. Γιώργος Αθανασάκης την 3η και ο κ. Θανάσης Δρογώσης την 5η Θέση.  Ο αναλυτής της Παντελάκης Χρηματιστηριακής, κ. Πάρης Μαντζαβράς κατέλαβε την 5η θέση στην κατηγορία «Best Greece Research».

Τα αποτελέσματα της έρευνας του 2021 προέκυψαν από ψηφοφορία 4.226 διαχειριστών χαρτοφυλακίου και αναλυτών (αριθμός αυξημένος κατά 40% σε σχέση με το 2020) οι οποίοι συνεργάζονται με 1.468 επενδυτικούς οίκους.

Η εταιρεία Παντελάκης Χρηματιστηριακή έχει επιτύχει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των σχετικών ερευνών εδώ και χρόνια.

Όπως δήλωσε ο κος Νίκος Παντελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Παντελάκης Χρηματιστηριακή: «Τα αποτελέσματα της έρευνας του Institutional Investor επιβεβαιώνουν την επιτυχημένη πορεία που διαγράφει η εταιρεία μας στην προσπάθεια προσέλκυσης ξένων επενδυτικών κεφαλαίων προς τις Ελληνικές επιχειρήσεις».

Η Παντελάκης Χρηματιστηριακή (www.pantelakis.gr) είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες του χρηματιστηριακού κλάδου στην Ελλάδα με ιστορία άνω των 100 ετών. Έχει υπάρξει από το 1991 έως το 2012 μέλος του τραπεζικού ομίλου HSBC.

Ανεξάρτητη από το 2012, έχει έντονη δραστηριοποίηση στις μεγαλύτερες εταιρικές εκδόσεις. Πρόσφατα συμμετείχε στο διεθνές σχήμα αναδόχων στις αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου των τραπεζών Πειραιώς και Άλφα.

Παράλληλα συμμετέχει στην πολύ επιτυχημένη εταιρεία διαχείρισης περιουσίας Assetwise (www.assetwise.gr)

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video