B&F: Παραμένει «Β» η πιστοληπτική ικανότητα από ICAP

"Η διαβάθμιση Β υποδηλώνει χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο και αποδίδεται σε επιχειρήσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεαστούν αλλά σε µικρό βαθµό από δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες και επομένως η πιστοληπτική τους ικανότητα παραμένει σχετικά σταθερή", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

B&F: Παραμένει «Β» η πιστοληπτική ικανότητα από ICAP

Η «B&F A.B.E.E. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ», σε εκπλήρωση σχετικής συμβατικής της υποχρέωσης απορρέουσας από το με ημερομηνία 27.06.2018 Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού €25.000.000, ανακοινώνει ότι η πιστοληπτική της ικανότητα διατηρείται στη διαβάθμιση B, σύμφωνα με την επαναξιολόγηση της από την Εταιρεία «ICAP A.E.».

Επιπλέον η ICAP επαναξιολογώντας τα νεότερα δεδομένα και στοιχεία σχετικά με την πορεία και τις επιπτώσεις της επιδημίας του COVID-19 τόσο στον κλάδο δραστηριότητάς της όσο και εν γένει στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία απέσυρε από την εταιρεία την αρνητική τάση (negative Outlook) που της είχε αποδοθεί με την από 26.11.2020 αξιολόγηση.

Η απόσυρση του outlook αντανακλά την ενσωμάτωση στην παρούσα διαβάθμιση των επιπτώσεων της πανδημίας στην χρηματοοικονομική και λειτουργική προοπτική της εταιρείας για την επόμενη μεσομακροπρόθεσμη χρονική περίοδο.

Η διαβάθμιση Β υποδηλώνει χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο και αποδίδεται σε επιχειρήσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεαστούν αλλά σε µικρό βαθµό από δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες και επομένως η πιστοληπτική τους ικανότητα παραμένει σχετικά σταθερή.

Οι επιχειρήσεις µε διαβάθμιση Β χαρακτηρίζονται από τα ικανοποιητικά οικονομικά αποτελέσματα τους, τη σταθερή πορεία και την ικανοποιητική θέση τους στην αγορά.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video