Πλαστικά Θράκης: Μεγάλα περιθώρια ανόδου βλέπει η Edison

Η τρέχουσα τιμή του τίτλου στο ταμπλό αντιστοιχεί σε EBITDA της τάξεως των 44 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η εκτίμηση της Edison για τα EBITDA του 2023 διαμορφώνεται στα 61 εκατ. ευρώ, επίπεδα που εάν διατηρηθούν, οδηγούν σε μια τιμή 10,16 ευρώ για τη μετοχή. >

Πλαστικά Θράκης: Μεγάλα περιθώρια ανόδου βλέπει η Edison

Κερδοφορία - ρεκόρ θα εμφανίσουν φέτος τα Πλαστικά Θράκης, σύμφωνα με έκθεση της Edison.

Ο οίκος σημειώνει την πολύ καλή πορεία της εισηγμένης σε όρους κερδοφορίας, η οποία στηρίχθηκε και στη ζήτηση από τον ιατρικό τομέα ενώ εκτιμά ότι τα φετινά κέρδη προ φόρων θα διαμορφωθούν στα 76,5 εκατ. ευρώ και τα έσοδα στα 387,5 εκατ. ευρώ, επίπεδα ρεκόρ για την εταιρία.

Η μετοχή έχει ενισχυθεί κατά σχεδόν 90% το 2020 και έχει περαιτέρω ενισχυθεί κατά 75% μέχρι στιγμής στο έτος. Ωστόσο, με βάση τις νέες εκτιμήσεις της Edison, το P/E της μετοχής για το 2022 διαμορφώνεται μόλις στο 12. 

Με βάση την ανάλυσή της, η τρέχουσα τιμή του τίτλου στο ταμπλό αντιστοιχεί σε EBITDA της τάξεως των 44 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, η εκτίμηση της Edison για τα EBITDA του 2023 διαμορφώνεται στα 61 εκατ. ευρώ, επίπεδα που εάν διατηρηθούν, οδηγούν σε μια τιμή 10,16 ευρώ για τη μετοχή. 

 

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video