Jefferies: Παραμένει bullish για τις ελληνικές μετοχές

Bullish για την Ελλάδα ο αμερικανικός επενδυτικός οίκος, που διατηρεί την εγχώρια αγορά στα κορυφαία στοιχήματα για το επόμενο έτος. Πως βλέπει τις αποτιμήσεις των εγχώριων μετοχών.

Jefferies: Παραμένει bullish για τις ελληνικές μετοχές

Η Ελλάδα εμφανίζει τη μεγαλύτερη πιθανή θετική μεταβολή εξαιτίας του επιτυχημένου εμβολίου και του ανοίγματος των ευρωπαϊκών οικονομιών, επισημαίνει η αμερικανική Jefferies και εξακολουθεί να τοποθετεί την εγχώρια αγορά μετοχών στα υψηλότερά της στοιχήματα στο πρώτο report της για Global Asset Allocation το 2021.

H Jefferies παραμείνει Bullish για την Ελλάδα. Οι μετοχές διαπραγματεύονται με δείκτη τιμής προς κέρδη (P/E) 12 φορές τους επόμενους 12 μήνες και 9 φορές τους επόμενους 24 μήνες και δείκτη τιμής προς λογιστική αξία (P/B) 0,81 φορές, μερισματική απόδοση (D/Y) 3,87% και 4,37% στους επόμενους 24 μήνες και αποδοτικότητα ιδίων κεφαλαίων (ROE) 6,7% και 9,0% στους επόμενους 24 μήνες.

Η Ελλάδα στη σκοροκάρτα (scorecard) των αναθεωρήσεων κερδών ανά μετοχή τοποθετείται ιδιαίτερα υψηλά σε σχέση με τις λοιπές αγορές, αφού μειώνεται τόσο η πιθανή πτώση για το 2020 και αυξάνεται η αύξηση του 2021.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video