Η Επ. Κεφαλαιαγοράς καλεί τους θεματοφύλακες εικονικών νομισμάτων για εγγραφή έως 31/1

Η εγγραφή στο σχετικό μητρώο δεν συνιστά αδειοδότηση των παρόχων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η Επ. Κεφαλαιαγοράς καλεί τους θεματοφύλακες εικονικών νομισμάτων για εγγραφή έως 31/1 Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, καλεί τους παρόχους υπηρεσιών θεματοφυλακής ψηφιακών πορτοφολιών και τους παρόχους υπηρεσιών ανταλλαγής μεταξύ εικονικών νομισμάτων και παραστατικών νομισμάτων, όπως εγγραφούν έως τις 31 Ιανουαρίου 2021 στο ειδικό μητρώο το οποίο τηρεί η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Σημειώνεται ότι η εγγραφή στο σχετικό μητρώο δεν συνιστά αδειοδότηση των παρόχων από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Ως εκ τούτου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εφιστά την προσοχή στους εγγεγραμμένους παρόχους ως προς την αποφυγή δημιουργίας εσφαλμένων εντυπώσεων στους επενδυτές ότι ο πάροχος έχει αδειοδοτηθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και ότι οι επενδυτές απολαμβάνουν της σχετικής προστασίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν αναλυτικά για τα απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής στο μητρώο μέσω της ιστοσελίδας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς , όπου έχει αναρτηθεί η ανακοίνωση, η αίτηση εγγραφής και η σχετική απόφαση. Η αίτηση εγγραφής, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών εγγράφων υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς στην διεύθυνση [email protected].
Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video