Τέρνα Ενεργειακή: Τιμή-στόχο €14,80 δίνει η Wood

Μέχρι το τέλος του 2020, η εταιρεία θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 1,37 GW σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με επιπλέον 550 MW να βρίσκονται σε κατασκευή, σημειώνεται στην έκθεση.

Τέρνα Ενεργειακή: Τιμή-στόχο €14,80 δίνει η Wood

Πιστεύουμε ότι η Τέρνα Ενεργειακή παραμένει ελκυστική, λόγω της συνεχούς επέκτασης του χαρτοφυλακίου έργων της, της δημιουργίας ισχυρών ταμειακών ροών και της σταθερής ιστορικής της πορείας, γράφει η Wood σε έκθεση με ημερομηνία 15 Σεπτεμβρίου. Ορίζει τιμή-στόχο τα 14,6 ευρώ ή 61% υψηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη. Οπως σημειώνει:

  • Η μετοχή πέτυχε την καλύτερη απόδοση στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, με ράλι άνω του 50%.
  • Αναδείξαμε την Τέρνα Ενεργειακή ως μία από τις κορυφαίες επενδυτικές επιλογές, δεδομένης της αμυντικής φύσης της επιχείρησης.
  • Διατηρούμε τη σύσταση «αγορά», για επενδυτές που αναζητούν έκθεση στην Ελλάδα με μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα.
  • Μέχρι το τέλος του 2020, η εταιρεία θα έχει εγκατεστημένη ισχύ 1,37 GW σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, με επιπλέον 550 MW να βρίσκονται σε κατασκευή.
  • Η διοίκησή της ανέβασε πρόσφατα τον πενταετή στόχο της κατά 800 MW στα 2,8 GW. Παρά το γεγονός ότι είναι ένας φιλόδοξος στόχος, πιστεύουμε ότι η εταιρεία έχει την κατάλληλη εμπειρία για να αναπτύξει το χαρτοφυλάκιό της επιθετικά.
Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video