«Έφυγε» ο Λέων Δεπόλας

Η τέλεση της κηδείας του χρηματιστή θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01/07/2020 και ώρα 17:00 στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στην Αθήνα.

«Έφυγε» ο Λέων Δεπόλας

Απεβίωσε σε ηλικία 71 ετών ο Λέων Δεπόλας, ένας από τους σημαντικότερους και αξιολογότερους παράγοντες της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς, που διακρίθηκε ιδιαιτέρως για την τιμιότητα και το εξαίρετο ήθος του.

Το 1985 εξελέγη χρηματιστής μετά από 15ετή δραστηριοποίηση στον χρηματιστηριακό κλάδο και το 1991 ίδρυσε τη ΛΕΩΝ ΔΕΠΟΛΑΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε. στην οποία διετέλεσε Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος έως το 2015.

Έχει διατελέσει μέλος Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών , επί σειρά ετών, Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΜΕΧΑ και μέλος Δ.Σ. του ΣΜΕΧΑ από την σύστασή του έως το 1996 καθώς και μέλος της Επιτροπής Αποζημιώσεων του Συνεγγυητικού.

Μέσω της συμμετοχής του σε επιτροπές εμπειρογνωμόνων την τελευταία 25ετία συνέβαλε καθοριστικά στον εκσυγχρονισμό και στην ανάπτυξη της Ελληνικής Κεφαλαιαγοράς.

Η τέλεση της κηδείας του χρηματιστή Λέοντα Δεπόλα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 01/07/2020 και ώρα 17:00 στον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη στην Αθήνα.


Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video