B&F: Σε διαβάθμιση «Β» εκ νέου από την ICAP

Στην εταιρεία προστέθηκε αρνητική τάση (negative Outlook) για τους επόμενους 4 μήνες, προκειμένου στο τέλος του παραπάνω διαστήματος να επαναξιολογηθεί με νεότερα δεδομένα και στοιχεία σχετικά με την πορεία και τις επιπτώσεις της επιδημίας του COVID-19

B&F: Σε διαβάθμιση «Β» εκ νέου από την ICAP

Η Εταιρεία «B&F A.B.E.E. ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ», βάση των συμβατικών της υποχρεώσεων που απορρέουν από το 27.06.2018 Πρόγραμμα Εκδόσεως Κοινού Ομολογιακού Δανείου ποσού €25.000.000, ανακοινώνει ότι η επαναξιολόγηση της πιστοληπτικής της ικανότητας από την Εταιρεία «ICAP A.E.» την κατέταξε εκ νέου στη διαβάθμιση B (διατήρηση).

Επιπλέον στην εταιρεία προστέθηκε αρνητική τάση (negative Outlook) για τους επόμενους 4 μήνες, προκειμένου στο τέλος του παραπάνω διαστήματος να επαναξιολογηθεί με νεότερα δεδομένα και στοιχεία σχετικά με την πορεία και τις επιπτώσεις της επιδημίας του COVID-19 και των εξελίξεων που προκύπτουν τόσο στον κλάδο δραστηριότητάς της όσο και εν γένει στην Ελληνική, Ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικονομία.

Η διαβάθμιση Β υποδηλώνει χαμηλό πιστωτικό κίνδυνο και αποδίδεται σε επιχειρήσεις οι οποίες ενδέχεται να επηρεαστούν αλλά σε µικρό βαθµό από δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες και επομένως η πιστοληπτική τους ικανότητα παραμένει σχετικά σταθερή. Οι επιχειρήσεις µε διαβάθμιση Β χαρακτηρίζονται από τα ικανοποιητικά οικονομικά αποτελέσματα τους, τη σταθερή πορεία και την ικανοποιητική θέση τους στην αγορά.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video