Το 2020 ξεκινά με ψηφιακή καινοτομία για τη Mega Brokers

H Mega Brokers παρουσίασε τη νέα πρότασή της My Account αναλύοντας τον τρόπο που η εφαρμογή μπορεί να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και να αναπτύξει περαιτέρω την απόδοση της εργασίας των συνεργατών της.

Το 2020 ξεκινά με ψηφιακή καινοτομία για τη Mega Brokers

Με εντυπωσιακή συμμετοχή συνεργατών ολοκληρώθηκε η 1η μεγάλη συνεδριακή εκδήλωση για το 2020 της εταιρείας Mega Brokers, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt Athens, με την υποστήριξη της Groupama Ασφαλιστικής, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στον «Ψηφιακό μετασχηματισμό» και προσκεκλημένος Guest Speaker ήταν ο κος Γιάννης Πολλάλης, Οικονομολόγος, Καθηγητής Στρατηγικής Διοίκησης και Ηγεσίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

H Mega Brokers στο πλαίσιο της συνεχούς δέσμευσής της για τη βελτίωση των υπηρεσιών της, παρουσίασε τη νέα πρότασή της My Account αναλύοντας τον τρόπο που η εφαρμογή μπορεί να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα και να αναπτύξει περαιτέρω την απόδοση της εργασίας των συνεργατών της.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την 1η παρουσίαση του Κανονισμού Πωλήσεων και της νέας στρατηγικής της Mega Brokers για το 2020 από τον Γενικό Διευθυντή κύριο Τάσο Χατζηθεοδοσίου, ενώ ο Πρόεδρος, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου μετά από ένα απαιτητικό και επιτυχημένο 2019, ενημέρωσε τους συνεργάτες για τον τρόπο που θα πορευτεί η εταιρεία τη νέα χρονιά.

Μετά την επιτυχία του 1ου Συνεδρίου στην Αθήνα, η εταιρεία δεσμεύτηκε πως οι συνεργάτες της Mega Brokers, μέσα από ένα εκπαιδευτικό πλάνο, θα συνεχίσουν να εκπαιδεύονται για το αύριο της ασφαλιστικής αγοράς δημιουργώντας κλίμα αισιοδοξίας για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη στο μέλλον.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video