Contrarian για τα ομόλογα η Morgan Stanley

Οι αναλυτές της Morgan Stanley βγαίνουν κόντρα στις προειδοποιήσεις Goldman Sachs και Warren Buffett και αναφέρουν ότι υπάρχει αξία σε αγορές ομολόγων μακροχρόνιας ωρίμανσης.

Contrarian για τα ομόλογα η Morgan Stanley

Η Morgan Stanley γίνεται «ταύρος» για τα ομόλογα, παρά τις προειδοποιήσεις που εκδίδουν η Goldman Sachs και ο Warren Buffett, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg.

Το ξεπούλημα στα αμερικανικά treasuries που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και συνεχίστηκε ως τον Ιανουάριο, τελειώνει, αναφέρουν οι αναλυτές του οίκου. Οχι όμως για την Goldman Sachs, η οποία «τρέχει» τα μοντέλα της με βάση σενάριο που θέλει την απόδοση των αμερικανικών δεκαετών ομολόγων στο 4,5% -αν και περιμένει να ανέλθει στο 3,25% ως τα τέλη του έτους.   

Ο Warren Buffett προειδοποίησε το σαββατοκύριακο ότι τα ομόλογα αυξάνουν τα επίπεδα ρίσκου στο χαρτοφυλάκιο, καθώς ο πληθωρισμός αντισταθμίζει στις επιδόσεις. 

Οι αναλυτές της Morgan Stanley αναφέρουν ότι υπάρχει αξία σε αγορές ομολόγων μακροχρόνιας ωρίμανσης και βλέπουν κλείσιμο της «"ψαλίδας» μεταξύ του 2ετούς τίτλου και του 30ετούς αμερικανικού ομολόγου από τα τρέχοντα επίπεδα των 92 μονάδων βάσης. 

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video