Aegean: Ανεβάζει τον πήχη στα 10 ευρώ η HSBC
Η HSBC προβλέπει ότι η εταιρία θα εμφανίσει κέρδη ύψους 9,7 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο, με αύξηση των εσόδων στα 300 εκατ. από 256 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.
Νέα, υψηλότερη τιμή-στόχο για τη μετοχή της Aegean, στα 10 από 8,75 ευρώ δίνει η HSBC, σε πανευρωπαϊκή της έκθεση για τον κλάδο, διατηρώντας σύσταση "buy", με το περιθώριο ανόδου από τα τρέχοντα επίπεδα να διαμορφώνεται στο 16%.
Η HSBC σημειώνει ότι η αύξηση στην τιμή-στόχο αποτυπώνει τη διαφαινόμενη ανάκαμψη του επενδυτικού κλίματος στην Ελλάδα.
Προβλέπει ότι η εταιρία θα εμφανίσει κέρδη ύψους 9,7 εκατ. ευρώ το δεύτερο τρίμηνο, με αύξηση των εσόδων στα 300 εκατ. από 256 εκατ. ευρώ κατά την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.