Roadshow: Πάνω από 1.000 τα προγραμματισμένα τετ α τετ

Ξεπερνούν τις 1.000 οι προγραμματισμένες συναντήσεις των ξένων funds με τις διοικήσεις των εισηγμένων στο Roadshow του Λονδίνου. Πάνω από 100 funds, ξεπερνούν τους 160 οι fund managers στην εκδήλωση του ΧΑ.

Roadshow: Πάνω από 1.000 τα προγραμματισμένα τετ α τετ

Με ρεκόρ προγραμματισμένων συναντήσεων στις αποσκευές τους αναχωρούν για το Λονδίνο εκπρόσωποι 31 εισηγμένων εταιρειών προκειμένου να συμμετάσχουν στο 9ο Ετήσιο Roadshow που διοργανώνει το ΧΑ στο Λονδίνο, στο διάστημα 17 -19 Σεπτεμβρίου.

Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες προηγούνται σε αριθμό κλεισμένων ραντεβού και ακολουθεί με μικρή διαφορά ο ΟΠΑΠ.

Συνολικά, τα one to one meetings ξεπερνούν ήδη τα 1.000. Είναι ενδεικτικό ότι η Alpha Bank «ανεβάζει» στο Λονδίνο δύο ομάδες στελεχών προκειμένου να ανταποκριθούν στον υψηλό αριθμό συναντήσεων.

Προσεγγίζουν τα 100 τα διεθνή funds που θα δώσουν το «παρών« στη φετινή διοργάνωση, ενώ ξεπερνούν τους 160 οι fund managers που θα συναντηθούν με τα στελέχη των ελληνικών επιχειρήσεων.

JP Morgan, Capital York, Marathon, Centaurus, East Capital, Wellington, Hermitage Capital, Orange Capital, Millenium, Argonaut, Spinnaker Capital, Stone Lion Capital, UBS, Perry Capital, Renaissance AM περιλαμβάνονται στα ονόματα που θα βρεθούν στο Λονδίνο τις επόμενες ημέρες.

Στη διάρκεια του «ελληνικού διημέρου» έχουν προγραμματισθεί επίσης ομιλίες του υπουργού οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, του υφυπουργού ανάπτυξης Νότη Μηταράκη, αλλά και του προέδρου της Ελληνικής Ενωσης Τραπεζών Γιώργου Ζανιά.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video