XA: Επιστρέφουν στην Κύρια Αγορά οι μετοχές της Lavipharm

H Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε τη μεταφορά του συνόλου των μετοχών της Lavipharm στην Κύρια Αγορά, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

XA: Επιστρέφουν στην Κύρια Αγορά οι μετοχές της Lavipharm

Από αύριο, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, οι μετοχές της Lavipharm Α.Ε. θα διαπραγματεύονται και πάλι στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Κατόπιν σχετικού αιτήματος της Εταιρείας, η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών ενέκρινε τη μεταφορά του συνόλου των μετοχών της Lavipharm, μετά την ολοκλήρωση της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, στην Κύρια Αγορά. Η Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών απευθύνεται κυρίως σε εταιρίες μεσαίου και μεγάλου μεγέθους με προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης, ενώ παρέχει τη δυνατότητα διασυνοριακής άντλησης κεφαλαίων και συμμετοχής σε ευρωπαϊκούς χρηματιστηριακούς δείκτες.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μηνάς Τάνες σχολίασε ότι «είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τη Lavipharm κι είμαι περήφανος για την είσοδο της μετοχής της και πάλι στην Κύρια Αγορά. Όλοι μαζί έχουμε αντιμετωπίσει και ξεπεράσει πολλές προκλήσεις. Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου μας επιτρέπει να οδηγήσουμε τη Lavipharm σε μια νέα εποχή ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού».

Ο κ. Τηλέμαχος Λαβίδας, Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ., σημείωσε ότι «η επανένταξή μας στην Κύρια Αγορά σηματοδοτεί την νέα σελίδα, στην οποία η ομάδα μου κι εγώ, πιστέψαμε βαθιά, δουλέψαμε σκληρά και θέσαμε τις βάσεις για το μέλλον. Οι μέτοχοί μας αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι της Lavipharm ανέμεναν αυτή τη μέρα και η πίστη τους σήμερα τους δικαιώνει. Συνεχίζουμε δυναμικά τη θετική πορεία που καταγράφουμε, πάντα με σεβασμό στις αξίες μας και προσήλωση στη νέα στρατηγική που έχουμε χαράξει. Γράφουμε πλέον το νέο κεφάλαιο στη μακρόχρονη ιστορία της Lavipharm και σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα. Περνάμε ξανά το κατώφλι της Κύριας Αγοράς κι ετοιμαζόμαστε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.».

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video