Υπέρ της απαλλαγής Σάλλα το δ.σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Στη συνεδρίαση τάχθηκε υπέρ της απαλλαγής του γνωστού τραπεζίτη η Βασιλική Λαζαράκου. «Θεσμικά ορθή η απόφαση», σχολιάζει ο Μ. Σάλλας, τι δηλώνει για Παγκρήτια.

Υπέρ της απαλλαγής Σάλλα το δ.σ. της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Το διοικητικό συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς τάχθηκε, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υπέρ της απαλλαγής Σάλλα για υπόθεση που αφορούσε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας Πειραιώς πριν από δώδεκα χρόνια (το 2010).

Στη σημερινή συνεδρίαση, η οποία αποτελεί ουσιαστικά επανάληψη αυτής της Παρασκευής για την οποία σας έχει ενημερώσει από το Σάββατο η στήλη «Χαμαιλέων» του Euro2day.gr, τάχθηκε υπέρ της απαλλαγής του Μ. Σάλλα η πρόεδρος της Επιτροπής Βασιλική Λαζαράκου, η οποία είχε ψηφίσει «λευκό» στη θυελλώδη συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας. 

Ετσι με ψήφους 4-3 απαλλάσσεται για την υπόθεση ο γνωστός τραπεζίτης. 

Σάλλας: Θεσμικά ορθή η απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Ο κ. Μιχάλης Σάλλας, Πρόεδρος του Lyktos Group κατόπιν της σημερινής απόφασης της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δηλώνει τα ακόλουθα:

«Πρόκειται για μία θεσμικά ορθή απόφαση που αναδεικνύει την ευθυκρισία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σε ζητήματα ουσίας.

Στο πλαίσιο των εξελίξεων αυτών, η Lyktos Participations υπό την ιδιότητά της ως Στρατηγικός Επενδυτής της Παγκρήτιας Τράπεζας είναι σε θέση πλέον να εντείνει τις προσπάθειές της, σε συνεργασία με τη Διοίκηση της Τράπεζας, για την ολοκλήρωση της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της Παγκρήτιας.

Η αύξηση αυτή λήγει στις 27 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Τράπεζας».

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video