Ε.Κ.: Πράσινο φως στα Ενημερωτικά των Dimand, Intralot

To πληροφοριακό δελτίο της εταιρίας «RB ELLAKTOR HOLDING B.V.» σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της εταιρίας «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.», ενέκρινε μεταξύ άλλων η Ε.Κ.

Ε.Κ.: Πράσινο φως στα Ενημερωτικά των Dimand, Intralot

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 956η/23.6.2022 συνεδρίασή του αποφάσισε:

 Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «DIMAND» για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, άυλων, ονομαστικών, μετά ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση του συνόλου των μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε.» για τη δημόσια προσφορά νέων κοινών, ονομαστικών, με δικαίωμα ψήφου μετοχών με καταβολή μετρητών και δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων και την εισαγωγή των νέων μετοχών στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

 Την έγκριση του πληροφοριακού δελτίου της εταιρίας «RB ELLAKTOR HOLDING B.V.» σχετικά με την προαιρετική δημόσια πρόταση προς τους μετόχους της εταιρίας «ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.».

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video