S&P 500: Τρέχοντας προς την έξοδο! (ημερήσιο διάγραμμα)

Η διάσπαση σημαντικών σημείων καμπής δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για συνέχιση της μεσοπρόθεσμης ανοδικής τάσης. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στην κατοχύρωσή τους ή μη.

S&P 500: Τρέχοντας προς την έξοδο! (ημερήσιο διάγραμμα)
Όλα δείχνουν ότι ο S&P 500 θα κλείσει κάτω από την ανοδική γραμμή τάσης RTd2, σηματοδοτώντας την είσοδό του και επίσημα σε μια φάση ατασική. Τα όρια της τελευταίας θα καθορισθούν στις επόμενες συνεδριάσεις, συνεπώς παραμένουμε αμέτοχοι αφήνοντας τα πορτοφόλια άλλων να το κάνουν!

Στήριξη εντοπίζουμε στις 1925 μονάδες, όπου εκτός από το τοπικό χαμηλό συγκλίνει και το επίπεδο διόρθωσης Fibonacci κατά 38.2% της κίνησης από τα χαμηλά του 04/2014 έως τα υψηλά του 07/2014.

Στον αντίποδα και αν η διάσπαση της ανοδικής γραμμής τάσης RTd2 αποδειχθεί έγκυρη, η τελευταία θα μετατραπεί σε αντίσταση, ενώ αναμένουμε και μια κίνηση επιστροφής (pullback) προς το κάτω όριο του οριζοντίου καναλιού και δη τις 1952 μονάδες.

Η μεταβλητότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη γεγονός που μαρτυρά αβεβαιότητα και ότι τα νέα σημεία ισορροπίας ακόμη δεν έχουν βρεθεί. Προσοχή λοιπόν. Δεν προεξοφλούμε καμιά εξέλιξη.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video