EURO STOXX Banks: Ζητώντας την επιβεβαίωση. (ημερήσιο διάγραμμα)

Το στήσιμο της συναλλαγής προδιαθέτει για συνέχιση της ανοδικής κίνησης, αρκεί ο EURO STOXX Banks να διατηρηθεί πάνω από σημαντικά σημεία καμπής.

EURO STOXX Banks: Ζητώντας την επιβεβαίωση. (ημερήσιο διάγραμμα)
Έχοντας ήδη διασπάσει ανοδικά μία σφιχτή συσσώρευση 10 συνεδριάσεων, ο τραπεζικός δείκτης δοκιμάζει σε μια κλασσική κίνηση επιστροφής (throwback), το άνω όριο της τελευταίας, το οποίο έχει μετατραπεί πλέον σε στήριξη.

Η δημιουργία λευκών κεριών με μικρές σχετικά σκιές και μεγάλο σώμα θα σηματοδοτήσει ότι η διάσπαση είναι έγκυρη και οι πιθανότητες αυξημένες για συνέχιση της ανοδικής κίνησης με μεσοπρόθεσμη τιμή στόχο τις 163.34 μονάδες, Rd1. Σε αυτή την περίπτωση ο δείκτης δεν θα πρέπει να επανεισέλθει στα όρια της προηγούμενης συσσώρευσης και η στήριξη των 142.65 μονάδων, Sd1, να μην διασπαστεί.

Αν οι πωλητές επανέλθουν και τα προαναφερόμενα σημεία καμπής δεν κρατήσουν, πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε την στρατηγική μας, εξετάζοντας την έναρξη θέσεων short. Οι πιο επιθετικοί επενδυτές με κίνηση κάτω από την στήριξη Sd1, ενώ οι πιο συντηρητικοί με καθοδική διάσπαση των 138.17 μονάδων, Sd2. Σε αυτή την περίπτωση η ισχυρή και σημαντική στήριξη Sd2 λόγω της πρότερης συσσώρευσης, της ανοδικής γραμμής τάσης RTd1 και του επιπέδου διόρθωσης Fibonacci κατά 38.2% της κίνησης από το χαμηλό της 7/3/2013 έως το υψηλό της 4/4/2014, δεν θα έχει καταφέρει να προσελκύσει εκ νέου αγοραστές, δείγμα εξαιρετικά αρνητικού κλίματος.

Υπενθυμίζουμε σε αυτό το σημείο, ότι οι προοπτικές κερδοφορίας αποτυχημένων σχηματισμών είναι μεγαλύτερες έναντι των πετυχημένων!

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video