Shanghai Composite: Θα έρθουν χειρότερες μέρες πριν τις καλύτερες

Τι «αποκαλύπτει» η τεχνική ανάλυση για τον κινεζικό δείκτη. Ποιες ζώνες τιμών είναι κρίσιμες. Το σενάριο πτώσης κάτω από τις 3.000 μονάδες.

Σήμερα αναλύουμε τον Shanghai Composite καθώς, παρά τις διαβεβαιώσεις από την κινεζική κυβέρνηση, στο διάγραμμα όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο ενώ η Κίνα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των παγκόσμιων χρηματογαρών.

Το διάγραμμα δείχνει ότι η τρέχουσα σταθεροποίηση δένει ακριβώς με τον εποχικό στόχο. Οι δύο έγχρωμες γραμμές υποδηλώνουν μια αντίστροφη μετακίνηση που θα πρέπει να ολοκληρωθεί στις επόμενες ημέρες.

Στη συνέχεια, ο κινεζικός δείκτης θα πρέπει να στραφεί προς τα κάτω, και πάλι, σύμφωνα με τα εποχικά δεδομένα και να ολισθήσει σε ένα νέο χαμηλό. Μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2015 δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο διάγραμμα ένα ενδεχόμενο σημείο καμπής. Μόνο μια υπέρβαση στο ημερήσιο διάγραμμα της αντίστασης στις 3421 μονάδες για αρκετές ημέρες θα μπορούσε να εξουδετερώσει αυτό το σενάριο.

Ωστόσο, εδώ έχουμε επίσης το διάγραμμα Three-Line Break (δεύτερο διάγραμμα), όπου υπήρξε ένα ψευδές ανοδικό σήμα (κόκκινη ζώνη), που στη συνέχεια απλώθηκε προς τα κάτω.

Εδώ, ο Shanghai Composite θα πρέπει να ολοκληρώσει τις συναλλαγές ακόμη και πάνω από τις 3,686 μονάδες.

Αυτό είναι περισσότερο από 450 μονάδες - δηλαδή 15% - πάνω από την τιμή των 3200 μονάδων περίπου, στην οποία συναλλασεται αυτή την περίοδο! Άλλη μια πτώση τιμών κάτω από τις 3000 μονάδες θα πρέπει να προκαλέσει περαιτέρω απώλειες πέριξ των 2800 μονάδων. Οψόμεθα !

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video