ΟΠΑΠ (OPAr.AT): Δυο σενάρια για τη μετοχή (ημερήσιο)

Η μετοχή του ΟΠΑΠ μεσοπρόθεσμα βρίσκεται σε φάση ατασική και η μεταβλητότητα είναι μειωμένη.

ΟΠΑΠ (OPAr.AT): Δυο σενάρια για τη μετοχή (ημερήσιο)

Την 19/03 ολοκληρώθηκε καθοδικά ο κλασσικός διαγραμματικός σχηματισμός, Καθοδικό Τρίγωνο. Αντί όμως η πτώση να συνεχίσει, η πορεία της μετοχής αντιστράφηκε με το χθεσινό κλείσιμο να την βρίσκει πάνω από το άνω όριο του σχηματισμού.

Έχουμε κατά καιρούς τονίσει ότι οι αποτυχημένοι σχηματισμοί παρουσιάζουν μεγαλύτερες προοπτικές κερδοφορίας από ότι οι επιτυχημένοι!

Αν και υπό κανονικές συνθήκες ο ΟΠΑΠ θα μας άφηνε παντελώς αδιάφορους, λόγω του παραπάνω θα τον βάλουμε στην λίστα των υπό παρακολούθηση μετοχών.

Τιμή στόχο και ισχυρή μεσοπρόθεσμη αντίσταση εντοπίζουμε στην ζώνη €9.80-€9.90

Στον αντίποδα, πιθανή στήριξη εντοπίζουμε στα €7.71, ενώ σε περίπτωση έναρξης θέσης καλύτερα να εξετάσουμε την εφαρμογή ενός trailing stop με βάση την μεταβλητότητα.

Συνοψίζοντας, η κατά τα άλλα ουδέτερη μετοχή του ΟΠΑΠ με βάση την μεθοδολογία μας, παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο στήσιμο συναλλαγής το οποίο αξίζει να εξετάσουμε. Λόγω του γενικότερου κλίματος όμως, κατοχυρώνουμε κέρδη με την πρώτη ευκαιρία.

 

Για το ημερολόγιό σας:

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ OPTIONS ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TRADERS´ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γνωρίστε τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά των παραγώγων σε συνδυασμό με τεχνικές ακολουθίας της τάσης
Μετά την επιτυχία του πρόσφατου σεμιναρίου στην Αθήνα, η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών TradeStation Europe Limited, και σε συνεργασία με το περιοδικό TRADERS’, σας προσκαλεί σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 στο Ξενοδοχείο Daios Luxury living α...πό τις 17.30 μέχρι τις 21.00. Θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά των δικαιωμάτων προαίρεσης, τη χρήση τους και την πραγματική τους δυναμική, αποδομώντας τον μύθο τους! Επίσης θα μελετήσουμε την στρατηγική ακολουθίας της τάσης (trend following) η οποία συνδυάζει κινητό μέσο όρο και πολλαπλούς επενδυτικούς ορίζοντες. Θα πραγματοποιήσουμε live trading και χρήση των εργαλείων του TradeStation όπως RadarScreeen και Chart Trading. Τέλος, θα αναφερθούμε σε stop losses καθώς και σε τιμές στόχους.
Παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο [email protected] δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας! 

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video