AUDUSD: Οι αγοραστές κάνουν την εμφάνισή τους. (ημερήσιο)

Το δολάριο Αυστραλίας έναντι του δολαρίου Η.Π.Α. καταγράφει συνεχώς χαμηλά 52 περιόδων, ενώ η μεσοπρόθεσμη μεταβλητότητα παραμένει μειωμένη με τάσεις όμως αυξητικές.

AUDUSD: Οι αγοραστές κάνουν την εμφάνισή τους. (ημερήσιο)

Αν και λίγο καθυστερημένα, η πιθανή στήριξη του 0.7621 προσέλκυσε αγοραστές, ενώ η θετική απόκλιση μεταξύ MACD(22,52,9) και τιμής προϊδεάζει για ανοδική αντίδραση.

Όσοι έχουν διάθεση ανάληψης ρίσκου θα πρέπει να εξετάσουν την έναρξη θέσεων long με κλείσιμο περιόδου πάνω από το 0.7730, ενώ οι πιο συντηρητικοί θα πρέπει να αναμένουν ημερήσιο κλείσιμο πάνω από 0.7912, όπου και θα ανοίξει ο δρόμος για την αντίσταση του 0.8294.

Στον αντίποδα, ημερήσιο κλείσιμο κάτω από το 0.7559 θα δώσει το σήμα για την έναρξη νέων θέσεων short, ακυρώνοντας το παραπάνω στήσιμο αγορών.

Η προσοχή μας στρέφεται για αυτή την εβδομάδα στην συνεδρίαση της FED και την επακόλουθη ομιλία της κα Yellen, η οποία είναι πιθανό να προκαλέσει μεταβλητότητα.

 

Για το ημερολόγιό σας:


ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ OPTIONS ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TRADERS´ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Γνωρίστε τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά των παραγώγων σε συνδυασμό με τεχνικές ακολουθίας της τάσης Μετά την επιτυχία του πρόσφατου σεμιναρίου στην Αθήνα, η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών TradeStation Europe Limited, και σε συνεργασία με το περιοδικό TRADERS’, σας προσκαλεί σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 στο Ξενοδοχείο Daios Luxury living από τις 17.30 μέχρι τις 21.00. Θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά των δικαιωμάτων προαίρεσης, τη χρήση τους και την πραγματική τους δυναμική, αποδομώντας τον μύθο τους! Επίσης θα μελετήσουμε την στρατηγική ακολουθίας της τάσης (trend following) η οποία συνδυάζει κινητό μέσο όρο και πολλαπλούς επενδυτικούς ορίζοντες. Θα πραγματοποιήσουμε live trading και χρήση των εργαλείων του TradeStation όπως RadarScreeen και Chart Trading. Τέλος, θα αναφερθούμε σε stop losses καθώς και σε τιμές στόχους. Παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο [email protected] δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας!

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video