Δείκτης Δολαρίου (DXY): Σαν με κοιτάς από ψηλά! (ημερήσιο διάγραμμα)

Όπως και το υπόλοιπο 99% των επενδυτών , είμαστε εντυπωσιασμένοι από το μέγεθος αλλά και την δυναμική της πρόσφατης ανόδου του δολαρίου Η.Π.Α. έναντι των βασικών του νομισμάτων.

Δείκτης Δολαρίου (DXY): Σαν με κοιτάς από ψηλά! (ημερήσιο διάγραμμα)

Η μεσοπρόθεσμη τάση είναι ανοδική και η μεταβλητότητα έχει αρχίσει να αυξάνει.

Το αν είναι τώρα η ευκαιρία έναρξης θέσεων πώλησης στο νόμισμα δεν το γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε όμως είναι ότι είναι αργά για τοποθετήσεις long με μεσο-μακροπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα. Τα χαρακτηριστικά της κίνησης δείχνουν ότι η τελευταία δεν είναι διατηρήσιμη και ότι μια διόρθωση από τα τρέχοντα επίπεδα είναι πολύ πιθανή.

Αναμένουμε λοιπόν συγκεκριμένα σήματα πριν ανοίξουμε θέσεις πώλησης και δεν προεξοφλούμε καμία κορυφή.

Για το ημερολόγιό σας:

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ OPTIONS ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TRADERS´ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Γνωρίστε τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά των παραγώγων σε συνδυασμό με τεχνικές ακολουθίας της τάσης
Μετά την επιτυχία του πρόσφατου σεμιναρίου στην Αθήνα, η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών TradeStation Europe Limited, και σε συνεργασία με το περιοδικό TRADERS’, σας προσκαλεί σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015 στο Ξενοδοχείο Daios Luxury living από τις 17.30 μέχρι τις 21.00. Θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά των δικαιωμάτων προαίρεσης, τη χρήση τους και την πραγματική τους δυναμική, αποδομώντας τον μύθο τους! Επίσης θα μελετήσουμε την στρατηγική ακολουθίας της τάσης (trend following) η οποία συνδυάζει κινητό μέσο όρο και πολλαπλούς επενδυτικούς ορίζοντες. Θα πραγματοποιήσουμε live trading και χρήση των εργαλείων του TradeStation όπως RadarScreeen και Chart Trading. Τέλος, θα αναφερθούμε σε stop losses καθώς και σε τιμές στόχους.
Παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο [email protected] δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας!

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video