Πετρέλαιο Brent (spot): Άλμα εις ύψος! (ημερήσιο)

Και ενώ η εσωτερική ειδησιογραφία αναλώνεται με σενάρια για το ποια πλευρά θα προβεί σε ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής (Ελλάδα ή Ευρωζώνη-Γερμανία), το πετρέλαιο διέσπασε ανοδικά την σφιχτή συσσώρευση πέριξ των $50.

Πετρέλαιο Brent (spot): Άλμα εις ύψος! (ημερήσιο)

Η μεσοπρόθεσμη τάση όμως παραμένει καθοδική και η μεταβλητότητα, παρά το άλμα της Παρασκευής, είναι μειωμένη.

Πωλητές αναμένουμε να κάνουν την εμφάνισή τους στην ισχυρή αντίσταση των $58.79, Rd1, επίπεδο στο οποίο συγκλίνει ο εκθετικός κινητός μέσος όρος 52 περιόδων και η συσσώρευση του 12/2014.

Για να παραμείνει το ανοδικό σενάριο σε ισχύ, θα πρέπει η όποια κατοχύρωση κερδών να μην διασπάσει τα $49.40, ενώ κίνηση κάτω και από τα $46.41, θα ανοίξει το δρόμο για ακόμη χαμηλότερες τιμές, με επόμενο στόχο το ψυχολογικό όριο των $40. Υπενθυμίζουμε στο σημείο αυτό ότι η Nomura έχει δώσει τιμή στόχο για το 2015, τα $30!

Συνοψίζοντας, οι αγοραστές έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση και η πλάστιγγα δείχνει να γέρνει προς αυτούς. Η προσοχή μας στρέφεται στην διατήρηση πλέον των κεκτημένων, ενώ είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για αντιστροφή της τάσης.

 

Για το ημερολόγιό σας.


ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ OPTIONS ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ, από την πλατφόρμα εκτέλεσης συναλλαγών TradeStation.
Γνωρίστε τις ευκαιρίες που προσφέρει η αγορά των παραγώγων σε συνδυασμό με τεχνικές ακολουθίας της τάσης Η κορυφαία πλατφόρμα συναλλαγών TradeStation Europe Limited, και σε συνεργασία με το περιοδικό TRADERS’, σας προσκαλεί σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο στην Αθήνα την Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton (Αίθουσα Θάλεια 2), από τις 17.30 μέχρι τις 21.00. Θα εξετάσουμε τα χαρακτηριστικά των δικαιωμάτων προαίρεσης, τη χρήση τους και την πραγματική τους δυναμική, αποδομώντας τον μύθο τους! Επίσης θα μελετήσουμε την στρατηγική ακολουθίας της τάσης (trend following) η οποία συνδυάζει κινητό μέσο όρο και πολλαπλούς επενδυτικούς ορίζοντες. Θα πραγματοποιήσουμε live trading και χρήση των εργαλείων του TradeStation όπως RadarScreeen και Chart Trading. Τέλος, θα αναφερθούμε σε stop losses καθώς και σε τιμές στόχους.
Παρακαλούμε εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στο [email protected] δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και στοιχεία επικοινωνίας.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video