MIG (MRFr.AT): Υπό προϋποθέσεις, (πολύ) ενδιαφέρουσα. (ημερήσιο)

(σε συνέχεια του χθεσινού μας σχολίου) Η σημερινή συνεδρίαση μας αναγκάζει να επανεξετάσουμε την στάση μας στην MIG, διαφοροποιώντας τον οδηγό ενεργειών μας.

MIG (MRFr.AT): Υπό προϋποθέσεις, (πολύ) ενδιαφέρουσα. (ημερήσιο)
Η τάση χαρακτηρίζεται πλέον ως καθοδική, με αυξημένη μεταβλητότητα. Το περιβάλλον συνεπώς ευνοεί, είτε την αποχή ή την εξέταση short θέσεων, γεγονός που ενισχύεται και από την αδυναμία της μετοχής στη σχετική μας εβδομαδιαία κατάταξη.

Η καθοδική ολοκλήρωση του κλασσικού διαγραμματικού σχηματισμού, Ορθογώνιο, προδιαθέτει, θεωρητικά τουλάχιστον, για συνέχιση των πωλήσεων μεσοπρόθεσμα.
Με επόμενη ισχυρή στήριξη (και τιμή στόχο) τα €0.175, πιθανή τιμή εισόδου τα €0.19 και stop loss τουλάχιστον το κάτω όριο του Ορθογωνίου (€0.204), ο λόγος απόδοση/ρίσκο είναι <1, ειδικά αν λάβουμε υπόψιν το slippage και τις προμήθειες.
Συνεπώς, η έναρξη short θέσεων στο μεσοπρόθεσμο επενδυτικό ορίζοντα θα πρέπει να αποφευχθεί.Αντιθέτως, αν η μετοχή εισέλθει εκ νέου στα όρια της προηγούμενης συσσώρευσης, κλείνοντας πάνω από τα €0.204, θα πρέπει να εξετάσουμε την έναρξη θέσεων αγοράς. Με μια τέτοια κίνηση θα έχουμε εσφαλμένη διάσπαση (false breakout) του προαναφερθέντος σχηματισμού, με αποτέλεσμα τις αυξημένες προοπτικές κερδοφορίας.
Συνοψίζοντας, αν και το περιβάλλον ευνοεί τους πωλητές, στα τρέχοντα επίπεδα τιμής η αναμενόμενη απόδοση δεν αποζημιώνει το ρίσκο που θα αναλάβουμε. Παραμένουμε στις άκρες, αναμένοντας σήματα αγοράς, αφήνοντας τα πορτοφόλια άλλων να βρουν τον πάτο.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video