DAX (@FDAX): ¨Ας πάρουμε μια ανάσα!¨ (ημερήσιο διάγραμμα)

Στην σκιά της αποκλίνουσας πολιτικής των βασικών κεντρικών τραπεζών, οι επενδυτές δείχνουν αναποφάσιστοι για την πορεία του γερμανικού δείκτη.

DAX (@FDAX): ¨Ας πάρουμε μια ανάσα!¨ (ημερήσιο διάγραμμα)
Το συμβόλαιο του DAX 30, έχει προσεγγίσει την αντίσταση των 9400, μονάδων στις οποίες συγκλίνει το επίπεδο διόρθωσης Fibonacci κατά 61.8%, της κίνησης από τα υψηλά του 06/2014 έως τα χαμηλά του 10/2014. Το Doji κερί της Παρασκευής δείχνει την μερική εμφάνιση πωλητών για κατοχύρωση κερδών, αλλά κυρίως την αβεβαιότητα των επενδυτών, για την κατεύθυνση της μελλοντικής κίνησης.

Συνέχιση της ανόδου πέραν των 9400 μονάδων, θα ανοίξει τον δρόμο για την αντίσταση των 9725 μονάδων, με την προσοχή μας να στρέφεται όμως, στην δυναμική αλλά και συμμετοχή με την οποία αυτή θα πραγματοποιηθεί.

Στον αντίποδα, κάλυψη του χάσματος της 31/10, θα το κατατάξει αρχικά ως εξάντλησης, με το συμβόλαιο να δοκιμάζει εκ νέου το ψυχολογικό όριο των 9000 μονάδων.

Τονίζουμε ότι η μεσοπρόθεσμη τάση παραμένει καθοδική και ότι η ανοδική κίνηση μέχρις στιγμής, πρέπει να αντιμετωπισθεί ως κόντρα στην επικρατούσα τάση.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video