DAX: Οι ταύροι σε δοκιμασία. (ημερήσιο διάγραμμα)

Η ανοδική κίνηση του DAX προσεγγίζει κρίσιμα σημεία καμπής στα οποία πωλητές είναι πολύ πιθανό να κάνουν της εμφάνισή τους. Η προσοχή μας στραμμένη στη διάσπασή τους ή μη.

DAX: Οι ταύροι σε δοκιμασία. (ημερήσιο διάγραμμα)
Κατά σειρά αναγνώρισής τους και όχι απαραίτητα σπουδαιότητας, έχουμε: το σχηματισμό κεριών καθοδικής αντιστροφής Bearish Harami (κατακόρυφη έλλειψη), την αντίσταση των 9394.48 μονάδων, Rd3, την αντίσταση λόγω της έγκυρης καθοδικής γραμμής τάσης FTd1, τον ταλαντωτή Stochastic Slow (10,3,3) σε υπεραγορασμένη περιοχή και το επίπεδο διόρθωσης Fibonacci κατά 38.2% της κίνησης από τα υψηλά του 6/2014, έως τα χαμηλά του 8/2014. Όλα τα παραπάνω αυξάνουν τις πιθανότητες τερματισμού της ανοδικής κίνησης γεγονός που θα σηματοδοτηθεί από ημερήσιο κλείσιμο κάτω από τις 9291.93 μονάδες, επιβεβαιώνοντας και τον παραπάνω σχηματισμό κεριών. Σε αυτή της περίπτωση ο DAX θα ξαναδοκιμάσει την πολύ ισχυρή στήριξη των 8900 μονάδων, Sd2.

Στον αντίποδα, συνέχιση της ανοδικής κίνησης με διάσπαση της καθοδικής γραμμής τάσης FTd1 αλλά και διατήρηση πάνω από τις 9400 μονάδες, θα οδηγήσουν τον δείκτη στις 9600 μονάδες, Rd5.

Προσοχή στη διαχείριση των θέσεών μας. Κατοχυρώνουμε μέρος των κερδών μας με πιο σφιχτές εντολές stop, αποφεύγουμε να ανοίξουμε νέες αγοραστικές λόγω μη ικανοποιητικού λόγου απόδοσης/ρίσκο, ενώ σήμα για πωλήσεις ακόμη δεν έχει δοθεί.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video