Στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΕ η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών

Η Ενωση σχεδιάζει να θέσει και επισήμως στην τράπεζα ερωτήματα για το θέμα του Λογαριασμού Επικούρησης.

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΤΕ η Ενωση Ελλήνων Επενδυτών

Η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών, υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα των μελών της , ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει για λογαριασμό τους στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος, που θα διεξαχθεί την 31η Ιουλίου 2019 στο Hilton, προκειμένου να θέσει ερωτήματα στην Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας.

Η πρόσκληση αφορά και δικαιούχους επικούρησης ΛΕΠΕΤΕ που είναι μέτοχοι της Ε.Τ.Ε., ώστε να θέσουμε και επισήμως ως Ένωση Ελλήνων Επενδυτών ερωτήματα για το θέμα του Λογαριασμού Επικούρησης.

Η Ενωση σημειώνει ότι «η υποβολή της εξουσιοδότησης πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως την 22α Ιουλίου 2019 και να εξουσιοδοτήσετε τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Κυριακόπουλο Ιωάννη, τον ταμία κ. Αλέξανδρο Νοδαράκη και τον γενικό γραμματέα κ. Κυριακόπουλο Γεώργιο, όπως από κοινού ή ξεχωριστά ο καθένας σας εκπροσωπήσουν στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 31ης Ιουλίου 2019.

Σύμφωνα με τον Ν. 4548/2018 η Ένωση Ελλήνων Επενδυτών έχει θεσμικά δικαιώματα αντίστοιχα με τα δικαιώματα μειοψηφίας σε γενική συνέλευση Α.Ε. και ως εκ τούτου αναβαθμισμένο θεσμικό ρόλο.

Σας καλούμε να γίνετε μέλη, ώστε να υποβάλλετε με στεντόρεια φωνή τις διεκδικήσεις σας όχι μόνον ως πρώην εργαζόμενοι-δικαιούχοι επικουρήσεως αλλά ΚΑΙ ως μέτοχοι, και άμεσα διά της αγοράς μετοχών της ΕΤΕ, αλλά και έμμεσα ως δικαιούχοι του ΛΕΠΕΤΕ, του αποταμιευτικού σας λογαριασμού που συμμετείχε με όλα του τα κεφάλαια στην αύξηση κεφαλαίου της ΕΤΕ!

Σημείωση: Στην εξουσιοδότηση πρέπει να βεβαιωθεί το όμοιο της υπογραφής. (Θεώρηση από ΚΕΠ, αστυνομία ή οποιοδήποτε Κατάστημα της Ε.Τ.Ε.)»

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video