Nuntius: Που αντλεί αισιοδοξία η αμερικανική αγορά μετοχών

Μετά τις πιέσεις των τελευταίων ημερών καταγράφεται προσπάθεια αντίδρασης στη Wall Street.

Nuntius: Που αντλεί αισιοδοξία η αμερικανική αγορά μετοχών

Ισχυρά τα εταιρικά αποτελέσματα για για τη Walmart εχθές, γεγονός που υποδηλώνει ότι ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ είναι αντίθετος στον πόλεμο με το Ιράν, ενώ και οι καλύτερες από τις αναμενόμενες ανακοινώσεις σχετικά με την στέγαση και τις κτιριακές άδειες ενίσχυσαν τις μετοχές των ΗΠΑ κατά 0,9% -1,0%.

Αυτό οδήγησε την απόδοση των αμερικανικών 10ετών ομολόγων σε υψηλότερα επίπεδα, ανεβαίνοντας από το χαμηλό 2,35%, στο 2,39%. Ωστόσο, η καμπύλη αποδόσεων των ΗΠΑ παραμένει ελαφρώς ανεστραμμένη. Το αμερικάνικο δολάριο σημείωσε άνοδο, με την ισοτιμία EUR/USD να υποχωρεί στο 1,1173,το USD/JPY να ανέρχεται στο 109,85, ενώ το AUD/USD υποχώρησε στο 0,689. Το πετρέλαιο Brent ανήλθε στα 72,62 USD/βαρέλι, μετά τις συνεχιζόμενες ανησυχίες για την προσφορά του προϊόντος.

Η Βρετανή Πρωθυπουργός, Theresa May, δήλωσε ότι θα ορίσει ημερομηνία για την αναχώρησή της ως ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος, αφού το Βρετανικό Κοινοβούλιο ψηφίσει για το νομοσχέδιο της "Συμφωνίας Ανάληψης", αρχές Ιουνίου. Αυτό βοήθησε στην ώθηση της ισοτιμίας EUR/GBP στο 0,8733.

Ο αμερικανός υπουργός Εμπορίου, Wilbur Ross, ανακοίνωσε ότι από τις 16.05.2019 θα ισχύουν οι απαγορεύσεις αγοράς προϊόντων της Huawei στις ΗΠΑ.

Χθες, η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε πρόστιμο στις Citi, JP Morgan, Barclays, RBS και Mitsubishi UFJ, συνολικού ύψους 1,07 δισ. ευρώ, για αθέμιτες συναλλαγές συναλλάγματος.



NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ

210 3350500

πλατφόρμες: wiredmarket.com (forex, CFD's σε μετοχές και εμπορεύματα)
key4trade.com (CFD's σε κρυπτονομίσματα )
Interactive brokers (διεθνή προϊόντα με φυσικούς τίτλους και παράγωγα)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τηλεφωνείστε μας για εξηγήσεις και δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια (είτε webinars είτε με φυσική παρουσία)

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video