Morgan Stanley: Στάθμιση 0,15% για ΕΤΕ και 0,18% για Eurobank στον MSCI

Εισροές που αντιστοιχούν σε περίπου 17 ημέρες συναλλαγών για την Eurobank και 11 ημέρες για την Εθνική βλέπει ο αμερικανικός οίκος. Οι εκτίμηση για την πορεία των μετοχών.

Morgan Stanley: Στάθμιση 0,15% για ΕΤΕ και 0,18% για Eurobank στον MSCI

Εισροές που θα φτάσουν τα 80 εκατ. ευρώ για την Eurobank και τα 56 εκατ. ευρώ για την Εθνική προβλέπει η Morgan Stanley μετά την απόφαση του MSCI να επαναφέρει στους δυο τίτλους στον βασικό δείκτη MSCI Standard.

Σύμφωνα με την εκτίμηση των αναλυτών του οίκου η στάθμιση για την μετοχή της Eurobank θα είναι 0,18% και για αυτή της Εθνικής 0,15%. Οι αναμενόμενες εισροές αντιστοιχούν σε περίπου 17 ημέρες συναλλαγών για την πρώτη και 11 ημέρες για τη δεύτερη.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η Morgan Stanley έδωσε σύσταση «overweight» και στους δυο τίτλους και βλέπει ότι επανάκαμψη στον δείκτη MSCI Standard ως «τεχνικό καταλύτη» για να στηρίξει την δομικά θετική της γνώμη για τους δυο τίτλους.

Τέλος θυμίζει ότι η Alpha Bank είναι η μόνη ελληνική τράπεζα που δεν είχε βγει από τον δείκτη το προηγούμενο διάστημα. Η Πειραιώς είχε διαγραφεί πέρυσι και παραμένει εκτός.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video