Οι τιμές-στόχοι της IBG για τράπεζες και blue chips

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει τη βελτίωση στο μακροοικονομικό μέτωπο και την προβλεπόμενη αύξηση κερδών από τις εισηγμένες. Οι συστάσεις για τις επιλογές της χρηματιστηριακής από το ταμπλό.

Οι τιμές-στόχοι της IBG για τράπεζες και blue chips

Τις εκτιμήσεις της και τις τιμές-στόχους για τις τράπεζες και τις επιλογές της από το ταμπλό του Χρηματιστηρίου καταθέτει η Επενδυτική Τράπεζα Ελλάδος, στη μηνιαία έκθεση στρατηγικής για τον Απρίλιο.

Η χρηματιστηριακή επισημαίνει τη βελτίωση στο μακροοικονομικό μέτωπο και την προβλεπόμενη αύξηση κερδών από τις εισηγμένες.

Η χρηματιστηριακή δίνει σύσταση «buy» για την Alpha Bank με στόχο το 1,52 ευρώ, για τη Eurobank με στόχο το 0,76 ευρώ και για την Εθνική Τράπεζα, με στόχο τα 2,04 ευρώ. Παράλληλα, δίνει σύσταση «neutral» για την Τράπεζα Πειραιώς, με τιμή-στόχο στο 1,47 ευρώ.

Επίσης, δίνει τιμή-στόχο στα 4,7 ευρώ για την Ελληνικά Χρηματιστήρια (neutral), στα 13 ευρώ για τον ΟΤΕ (buy), στα 12 ευρώ για τον ΟΠΑΠ (buy), στο 0,49 ευρώ για την Intralot (neutral), στα 18,2 ευρώ για την Jumbo (buy), στα 6,2 ευρώ για τη Fourlis (buy), στα 7,5 ευρώ για τη Σαράντης (neutral), στα 30,5 ευρώ για την Coca Cola (neutral), στα 6,3 ευρώ για την ΕΥΔΑΠ (accumulate), στα 8,5 ευρώ για την Aegean (accumulate), στα 23,2 ευρώ για τη Motor Oil (accumulate), στα 9 ευρώ για τα ΕΛΠΕ (buy), στα 19 ευρώ για τον Τιτάνα (reduce) και στα 13,2 ευρώ για τη Μυτιληναίος (buy).

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video