Fourlis: Στα €6,6 μειώνει την τιμή-στόχο η Euroxx Securities

Αύξηση πωλήσεων κατά 0,6% προβλέπει για το τέταρτο τρίμηνο η Fourlis. Στα 5,3 εκατ. ευρώ τα κέρδη. Δεν αναμένει ουσιαστική επίπτωση από την αναταραχή στις τουρκικές αγορές.

Fourlis: Στα €6,6 μειώνει την τιμή-στόχο η Euroxx Securities

Σε 6,6 ευρώ από 7 προηγουμένως μειώνει την τιμή-στόχο της μετοχής της Fourlis η Euroxx Securities, σε έκθεση με ημερομηνία 11 Φεβρουαρίου στην οποία διατηρεί σύσταση «overweight».

Η χρηματιστηριακή προβλέπει ότι οι πωλήσεις θα ενισχυθούν κατά 0,6% το τέταρτο τρίμηνο στα 121,1 εκατ. ευρώ. Τα EBITDA θα σημειώσουν μικρή πτώση 1,1% στα 15,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα καθαρά κέρδη θα υποχωρήσουν 7,5% στα 5,3 εκατ. ευρώ.

Η Euroxx τονίζει ότι διατηρεί θετική στάση για τη μετοχή της Fourlis, εξαιτίας των θεμελιωδών οικονομικών στοιχείων της εταιρείας, την ισχυρή της θέση στην αγορά, την ποιότητα της διοίκησης και τις προοπτικές για ισχυρή ανάπτυξη κερδών.

Η εξάρτηση της Fourlis από την ελληνική αγορά μπορεί να αυξήσει τη μεταβλητότητα βραχυπρόθεσμα, εκτιμούν οι αναλυτές της Euroxx, επισημαίνοντας παράλληλα πως δεν αναμένεται ουσιαστική επίπτωση στα οικονομικά στοιχεία της Fourlis από την αναταραχή στις τουρκικές αγορές.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video