Ελλάκτωρ: Στα 2,9 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Euroxx

Η νέα τιμή-στόχος της Euroxx συνεπάγεται περιθώριο ανόδου 138% για τη μετοχή της Eλλάκτωρ. Διατηρείται η σύσταση overweight για τον τίτλο της εισηγμένης. Οι προβλέψεις για τα μεγέθη του 2019.

Ελλάκτωρ: Στα 2,9 ευρώ αυξάνει την τιμή-στόχο η Euroxx

Στα 2,90 ευρώ από 2 πριν, αυξάνει την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Ελλάκτωρ η Euroxx σε έκθεση με τίτλο «Deep Value restructuring Story», στην οποία διατηρεί τη σύσταση overweight.

Η διαφοροποίηση των δραστηριοτήτων του Eλλάκτωρα προσφέρει ένα ελκυστικό μείγμα από προβλέψιμες ταμειακές ροές τονίζει η χρηματιστηριακή.

Παράλληλα κρίνει ως θετική για την μητρική εταιρεία την απόφαση να απορροφηθεί η ΕΛΤΕΧ Ανεμος καθώς- μεταξύ άλλων-απλοποιεί την οργανωτική δομή του ομίλου και οδηγεί στη βελτιστοποίηση της τοποθέτησης των κεφαλαίων.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Euroxx τα προσαρμοσμένα κέρδη της Eλλάκτωρ θα ανέλθουν φέτος στα 58 εκατ. οι πωλήσεις στα 1,568 δισ. ευρώ.

Η μετοχή της εισηγμένης ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση της 21ης Ιανουαρίου στα 1,2 ευρώ. Η νέα τιμή-στόχος συνεπάγεται περιθώριο ανόδου της τάξεως του 138% για τη μετοχή της Eλλάκτωρ.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video