Nuntius: Βελτιώνεται το κλίμα σε ΗΠΑ και Ιταλία

Στα στοιχεία από το εμπόριο στις ΗΠΑ και την αναδίπλωση της Ιταλίας στο ζήτημα του προϋπολογισμού οφείλεται η ανάκαμψη των μετοχών παγκοσμίως, σημειώνει η χρηματιστηριακή.

Nuntius: Βελτιώνεται το κλίμα σε ΗΠΑ και Ιταλία

Οι παγκόσμιες μετοχές ανέκαμψαν χθες μετά τα θετικά στοιχεία πωλήσεων από την Black Friday και τη Cyber Monday, με τον δείκτη S & P 500 να σημειώνει άνοδο 1,6%. Ωστόσο, η εμπιστοσύνη των επενδυτών θα εξεταστεί σήμερα, καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, δήλωσε, μετά το κλείσιμο της αγοράς, ότι είναι "εξαιρετικά απίθανο" να καθυστερήσει την αύξηση των δασμών για κινεζικά προϊόντα από 10% σε 25% την 1η Ιανουαρίου 2019.

Οι ιταλικές μετοχές κεφάλαια επίσης ενισχύθηκαν χθες, καθώς ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Σαλβίνη τόνισε τη δυνατότητα αλλαγής του στόχου δημοσιονομικού ελλείμματος της Ιταλίας. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, θα βελτιωθεί η πορεία του EUR. Ακόμα, το USD σε γενικές γραμμές δείχνει ισχυρότερο. Η GBP ήταν σταθερή στο 1,12810 καθώς - παρά την έγκριση της συμφωνίας Brexit από την ΕΕ - πρέπει να ξεπεραστούν τα εμπόδια πριν το κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου ψηφίσει τη συμφωνία, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει σε βραχυπρόθεσμη αστάθεια της GBP.

NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ
210 3350500
Συναλλαγές με πλατφόρμες:
keystock.com
key4trade.com
Interactive brokers

Σημαντική σημείωση: Το άρθρο έχει συνταχθεί από τη Nuntius ΑΧΕΠΕΥ και το περιεχόμενό του είναι αποκλειστικά πληροφοριακό. Δεν πρέπει να ερμηνεύετε οποιαδήποτε πληροφορία περιέχεται σε αυτό το άρθρο ως επενδυτική συμβουλή/σύσταση. Κανένα σημείο αυτού του άρθρου δεν συνιστά σύσταση ή προτροπή για αγορά ή πώληση οποιουδήποτε χρηματοπιστωτικού μέσου.

*Τηλεφωνήστε μας για εξηγήσεις και δωρεάν ενημερωτικά σεμινάρια (είτε webinars είτε με φυσική παρουσία)

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video