Η VRS διαθέτει πλέον παρουσία και στο Λουξεμβούργο

Η απόφαση της εταιρίας να διαθέτει παρουσία στη συγκεκριμένη αγορά βασίζεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της περί συνεχούς ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε διεθνές επίπεδο.

Η VRS διαθέτει πλέον παρουσία και στο Λουξεμβούργο

Η VRS (Valuation & Research Specialists) βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της παρουσίας της μέσω της ίδρυσης γραφείου στο Λουξεμβούργο.

Η απόφαση της εταιρίας να διαθέτει παρουσία στη συγκεκριμένη αγορά βασίζεται στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό της περί συνεχούς ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε διεθνές επίπεδο. Μέσω του δικτύου της, τόσο στην Αθήνα όσο και στο Λουξεμβούργο, η VRS θα είναι σε θέση να παρέχει με αποτελεσματικότερο τρόπο τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές της υπηρεσίες προς τους θεσμικούς πελάτες της, τόσο στις αγορές της Ευρώπης όσο και σε εκείνες της Βόρειας Αμερικής.

Η VALUATION & RESEARCH SPECIALISTS (VRS) ιδρύθηκε το έτος 2002 και αποτελεί μια ανεξάρτητη εταιρία που παρέχει αναλυτική εταιρική έρευνα, υπηρεσίες αποτίμησης αλλά και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε εγχώριες και διεθνείς επιχειρήσεις και άλλες νομικές οντότητες.

Οι υπηρεσίες της VRS περιλαμβάνουν αποτιμήσεις άυλων στοιχείων, επιχειρηματικών μονάδων και παγίων στοιχείων. Η κύρια επιχειρηματική δραστηριότητα της VRS εστιάζεται στην παροχή ανεξάρτητης εταιρικής έρευνας και ανάλυσης καθώς και συναφών συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θεσμικούς και ιδιώτες πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πηγή: www.Euro2day.gr

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video