Κρίσιμες οι 2.040 μονάδες για τον S&P 500

Το αδύναμο αμερικανικό δολάριο βοηθάει ενώ όλα πάνε σύμφωνα με την εποχιακή κυκλικότητα.

Ο S&P 500 ανέβηκε πάλι. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η Wall Street τρέχει πολύ καλύτερα από όλους τους κύριους ευρωπαϊκούς δείκτες. Αυτό οφείλεται στην αδυναμία του αμερικανικού δολαρίου έναντι των άλλων νομισμάτων. Τα κέρδη των εξαγωγικών επιχειρήσεων αυξάνονται σε ένα αδύναμο αμερικανικό δολάριο. Η μεγάλη ημερομηνία λήξης πέρασε, τώρα θα έχει ενδιαφέρον διότι ξέρετε ότι συνήθως έρχεται ένα υψηλό ή χαμηλό τις μέρες μετά την ημερομηνία λήξης. Εκτός αυτού σε δυο μέρες θα έχει φθάσει την κορυφή της σφήνας. Εάν διασπάσει την σφήνα προς τα κάτω θα κινδυνεύσει και η γραμμή στήριξης στις 2040 μονάδες. Ακόμα δεν έχουμε φθάσει μέχρι εκεί, και όλα πάνε σύμφωνα με την εποχιακή κυκλικότητα.

 




Το δεύτερο διάγραμμα δείχνει τις εποχιακές γραμμές, οι οποίες δείχνουν σε ένα χαμηλό στις 10 Μαρτίου. Αυτή την μέρα ο αμερικανικός δείκτης προσπάθησε να πάει νότια αλλά λόγω των αγορών στο τέλος της ημέρας γύρισε προς τα πάνω.

Η επόμενη υψηλότερη ζώνη αντίστασης αρχίζει από τις 2067 μονάδες. Η ρηχή πτωτική γραμμή αντίστασης περνάει από τις 2078 μονάδες. Εάν δεν διασπαστεί η σφήνα τότε αυτοί θα είναι οι επόμενοι στόχοι. Το επόμενο εποχιακό υψηλό είναι στις αρχές Μαΐου.

Την Παρασκευή το απόγευμα το Future ήταν 2,5 μονάδες κάτω από την εύλογη αξία του. Αυτή συμπεριφορά συνεχίστηκε και στην αρχή της εβδομάδας. Επί του παρόντος, είναι 7 μονάδες κάτω από την εύλογη αξία του. Το σημερινό χαμηλό μπορεί να είναι στις 2040 μονάδες.

Παράμετροι για τον S&P 500 Index

Τρέχουσες αντιστάσεις: 2067

Τρέχουσες στηρίξεις: 1922; 1951; 2000; 2020; 2030

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video