Τι αποκαλύπτει η τεχνική ανάλυση για το χρυσό

Mεταξύ αντίστασης και στήριξης. Ποιά θα είναι η επόμενη κίνηση?

Τι αποκαλύπτει η τεχνική ανάλυση για το χρυσό

Ειδική ανάλυση για την ουγκιά χρυσού

Επίσης, στην τελευταία μας ανάλυση ταίριαξαν όλα μεταξύ τους http://www.stocklearning.gr/comments/article/2826/eidiki-analysi-gia-ti-oygkia-xrysoy.html

Ο στόχος ήταν τότε τα 1229 και 1250 δολάρια. 



Στο παραπάνω διάγραμμα φαίνεται πως έφθασε και τους δυο στόχους, πριν αρχίσουν να τον πιέζουν προς τα κάτω. Την επόμενη εβδομάδα είναι να έρθει ένα εποχιακό υψηλό. Πιθανόν να υπάρξει μια επιστροφή προς την κόκκινη ζώνη αντίστασης, αλλά δεν είναι σίγουρο ακόμα.

Ο χρυσός έχει κολλήσει μεταξύ της γραμμής 800 ημερών και της κάτω ζώνης 800 ημερών του δείκτη Envelope, όπως φαίνεται στο επόμενο διάγραμμα. Είχαμε παρουσιάσει το ίδιο διάγραμμα στην τελευταία ανάλυση. Τα μαρκαρισμένα σημεία λειτουργούν ως αντίσταση και στήριξη. Η πτωτική γραμμή τάσης από το 2012 έχει διασπαστεί. Εάν αυτό είναι ένα μεγάλο αγοραστικό σήμα, είναι αμφίβολο. Γνωρίζετε, ότι οι μπλε ζώνες δεν μπορούν διασπαστούν τόσο εύκολα. Τις επόμενες μέρες μπορεί να κρατηθεί σε αυτό το σημείο, αλλά θα μπορούσε και να γυρίσει προς τα κάτω και να δοκιμάσει την πτωτική γραμμή τάσης. Το πρώτο σήμα έρχεται με την καθοδική διάσπαση των 1200$ και το επόμενο με την διάσπαση των 1184$.

Στο επόμενο διάγραμμα βλέπετε το σύστημα BullnBear, το οποίο δημιούργησε ένα αγοραστικό σήμα. Το σήμα θα μπορούσε να αντιστραφεί εάν το κίτρινο μέταλλο πέσει κάτω από τα 1184$.


Τα 1200 δολάρια είναι σημαντικά λόγω των στοιχείων από τα δικαιώματα προαίρεσης. Στο τελευταίο διάγραμμα βλέπετε τους όγκους του επόμενου μήνα. Κάτω από τα 1197 δολάρια, θα πρέπει να καλυφθούν.


Συμπέρασμα:

Ο χρυσός βρίσκεται μεταξύ αντίστασης και στήριξης. Μια επιστροφή προς την ζώνη αντίστασης θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το χτίσιμο μιας Short-θέσης με στόχο τα 1184 δολάρια. Σε περίπτωση καθοδικής διάσπασης αυτού του σημείου, ο επόμενος στόχος είναι τα 1100 δολάρια. Θα δούμε.

Asset Μanagement

VIDEO Επιλεγμένο Video